logo
Nieuwe campagne 'Rook voor Twee'

Zelf rookt u al jaren naar alle tevredenheid en vanzelfsprekend wilt u ook uw kinderen de geneugten van het roken bij brengen. Jong beginnen is dan het devies. Onze cijfers tonen helaas aan dat een groot deel van de ouders het, hoe goed bedoeld dan ook, verkeerd aanpakken.

Gelukkig heeft Stivooro voor u de de campagne set 'Rook voor twee' samengesteld waarmee u beter bewapend tot opvoeding van uw kroost kan overgaan. Dit pakket bestaat uit een folder met voorwoord van Johan Remkens, tips en een stappenplan, een gratis pakje Dr Plop's halfzware vanille shag, K3 vloeitjes en een leuke instructievideo van onze eigen Plop over het rollen van shag. Bij deze alvast een voorproefje op de o zo handige tips uit de folder.

Tip 1: begin met roken tijdens de zwangerschap. Uw kind raakt dan reeds in vroeg stadium gewend aan de weldaad van de nicotine .

Tip 2: Wilt u uw zuigeling niet direct na geboorte laten roken? Meeroken is ook prima. Zorg er wel voor dat voor elke zuigeling mistens 3 rokende volwassenen per 15m2 aanwezig zijn.

Tip 3: begin niet direct met de zwaarste shag. Een lichte shag met bijvoorbeeld vanille of aardbeiensmaak voldoet.

Nog veel meer nuttige tips vind u in de folder. Bestel dus snel ons campagnepakket.

 

 

 

neplog
zu hause over ons contact